Scoala de soferi Street Kings - Rm. Valcea iti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a promova examenul de conducere si de a obtine cu succes permisul de conducere, devenit in ultimii ani un lucru indispensabil in viata mondena.

0.00 (0 votes)
Preț: 120 lei
Adăugat 2014-08-02 20:00:12

Descriere

Pensiunea Agroturistica Phoenix se afla la 700 m de DN7 Simeria-Deva.

Pentru a ajunge la noi va trebui sa treceti printr-o frumoasa livada, ce usor va va deconecta de stresul si agitatia lumii in care traim. Odata ajunsi la noi, Pensiunea Phoenix o sa va ofere atmosfera perfecta pentru a petrece timpul in mijlocul naturii, departe de stres si de aglomeratia oraselor.La noi veti descoperi servicii de calitate, ce combina ospitalitatea cu confortul si relaxarea, oferindu-va un sejur de neuitat intr-o ambianta moderna.

Pensiunea a fost construita in 2008 dotarile corespunzand criteriilor de clasificare pentru 3 margarete/flori. La parter se gaseste restaurantul pensiunii unde veti putea gusta preparate gustoase, toate preparate pe baza de produse proaspete, naturale, multe provenind de la ferma noastra.Punem accent pe calitate si dorim ca prin clipele de odihna si relaxare petrecute la noi sa castigam respectul si increderea dumneavoastra.

Pensiunea Phoenix este mai mult decat o casa de oaspeti, este un spatiu dedicat dumneavoastra.

Detalii specifice

Facilitati COM_DJCLASSIFIEDS_ACCES_INTERNET, COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_CU_DUS, COM_DJCLASSIFIEDS_BALCON, COM_DJCLASSIFIEDS_BAR, COM_DJCLASSIFIEDS_CABLU_TV, COM_DJCLASSIFIEDS_MINIBAR, COM_DJCLASSIFIEDS_PARCARE, COM_DJCLASSIFIEDS_RESTAURANT, COM_DJCLASSIFIEDS_TELEFON, COM_DJCLASSIFIEDS_TELEVIZOR_IN_CAMERA, COM_DJCLASSIFIEDS_TERASA, COM_DJCLASSIFIEDS_WIRELESS
Telefon ---
Pret camera single ---
Pret camera dubla 120
Pret camera tripla ---

Detalii anunț

ID Anunț: 8
Afișări: 821
Expiră: 2019-04-30 19:55:00

Comentarii

Rating

Pret / Calitate
Personal
Curatenie
Confort
Servicii

Users' reviews

Add review