Scoala de soferi Street Kings - Rm. Valcea iti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a promova examenul de conducere si de a obtine cu succes permisul de conducere, devenit in ultimii ani un lucru indispensabil in viata mondena.

0.00 (0 votes)
Preț: 130 lei
Adăugat 2014-08-02 20:21:06

Descriere

Construita in anul 2000, Pensiunea ofera modernism si confort intr-un leagan al turismului romanesc, intr-un cadru natural deosebit, in zona turistica Bran.

Pensiunea este clasificata de Ministerul Turismului la 3 margarete.

Ca urmare a numarului mare de cereri de cazare am extins capacitatea de cazare cu inca o Vila de 9 camere duble, cu sala de conferinta, sala de mese putind astfel organiza team-buildinguri sau traininguri , avand 12 camere duble si un apartament, toate aflate la aceeasi adresa Predelut 230B.

Constructiile sunt amplasate la poalele padurii Magura, beneficiaza de un lot de 7000 de mp teren mixt, cu terasa acoperita.

Aceasta suprafata a permis incadrarea unei zone verzi cu multa liniste si aer nepoluat. Imobilul 2 e compus din:9 camere duble cu baie proprie fiecare sala de mese cu o suprafata de 47,10 mp, sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, bucatarie modern utilata, terasa acoperita

Detalii specifice

Facilitati COM_DJCLASSIFIEDS_ACCES_INTERNET, COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_PROPRIE, COM_DJCLASSIFIEDS_BAR, COM_DJCLASSIFIEDS_SALA_DE_CONFERINTE, COM_DJCLASSIFIEDS_TERASA, COM_DJCLASSIFIEDS_WIRELESS
Telefon ---
Pret camera single ---
Pret camera dubla 130
Pret camera tripla ---

Detalii anunț

ID Anunț: 10
Afișări: 813
Expiră: 2019-04-30 20:17:00

Comentarii

Rating

Pret / Calitate
Personal
Curatenie
Confort
Servicii

Users' reviews

Add review