Scoala de soferi Street Kings - Rm. Valcea iti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a promova examenul de conducere si de a obtine cu succes permisul de conducere, devenit in ultimii ani un lucru indispensabil in viata mondena.

Flora Alpina

**** Adaugă la Favorite
0.00 (0 votes)
Preț: 129 lei
Adăugat 2014-08-02 21:30:28

Descriere

Flora Alpina a fost construita in 2008 in stil austriac, pensiunea a fost realizata prin Proiect Sapard fiind situata intr-o pitoreasca pozitie, la 1000 m altitudine, in imediata apropriere a partiilor de schi si a mijloacelor de transport pe cablu.
Prin pozitia noastra si confortul oferit oaspetilor nostri garantam o sedere placuta si de neuitat.
Clasificata la categoria de 4 stele (cu punctaj de 5 stele), este in orice anotimp o destinatie ideala pentru turismul de afaceri si vacante. Amplasarea pensiunii ofera o superba priveliste asupra partiilor de schi Sorica si Cazacu, aflate la o distanta de 5 minute si asupra unui cadru natural montan deosebit. Principala preocupare a personalului este oferirea de servicii de calitate, gandite in detaliu, pentru cele mai exigente cerinte.
Situata pe Valea Prahovei, Azuga este cea mai noua statiune de aici si datorita marelui potential touristic, a fost transformata dintr-un mic oras industrial, intr-o adevarata oaza de relaxare si totodata un excellent loc de a incerca noi aventuri. In momentul de fata exista cel mai bun domeniu schiabil de pe Valea Prahovei si chiar din tara, datorita partiilor omologate international.
Aici la aproximativ 200m de baza partiilor noi am inaugurat in 2008 pensiunea Hotel Flora Alpina.Accesul se face foarte usor fiind la doar 2 km de la DN1 pe un drum perfect asfaltat ce nu va solicita masina la probe de off-road, dar totusi veti fi in mijlocul naturii, in imediata apropiere a padurii.

Detalii specifice

Facilitati COM_DJCLASSIFIEDS_ACCES_INTERNET, COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_CU_DUS, COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_PE_HOL, COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_PROPRIE, COM_DJCLASSIFIEDS_BALCON, COM_DJCLASSIFIEDS_BAR, COM_DJCLASSIFIEDS_BILIARD, COM_DJCLASSIFIEDS_CABLU_TV, COM_DJCLASSIFIEDS_CAMERE_NEFUMATORI, COM_DJCLASSIFIEDS_FRIGIDER_IN_CAMERA, COM_DJCLASSIFIEDS_JACUZZI, COM_DJCLASSIFIEDS_MINIBAR, COM_DJCLASSIFIEDS_PARCARE, COM_DJCLASSIFIEDS_PARCARE_PAZITA, COM_DJCLASSIFIEDS_PLATA_CARTE_DE_CREDIT, COM_DJCLASSIFIEDS_PLATA_NUMERAR, COM_DJCLASSIFIEDS_RESTAURANT, COM_DJCLASSIFIEDS_SALA_DE_CONFERINTE, COM_DJCLASSIFIEDS_SAUNA, COM_DJCLASSIFIEDS_SEIF_LA_RECEPTIE, COM_DJCLASSIFIEDS_SPATIU_DE_JOACA_PENTRU_COPII, COM_DJCLASSIFIEDS_SPATIU_PENTRU_PASTRAT_BAGAJE, COM_DJCLASSIFIEDS_TELEFON, COM_DJCLASSIFIEDS_TELEVIZOR_IN_CAMERA, COM_DJCLASSIFIEDS_TERASA, COM_DJCLASSIFIEDS_TEREN_TENIS, COM_DJCLASSIFIEDS_USCATOR_DE_PAR, COM_DJCLASSIFIEDS_WIRELESS
Telefon 0723 568 720
Pret camera single ---
Pret camera dubla 129
Pret camera tripla ---

Locație


AZUGA, STR. FLORILOR, NR. 52

Detalii anunț

ID Anunț: 16
Afișări: 1428
Expiră: 2019-04-30 21:24:00

Comentarii

Rating

Pret / Calitate
Personal
Curatenie
Confort
Servicii

Users' reviews

Add review