Scoala de soferi Street Kings - Rm. Valcea iti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a promova examenul de conducere si de a obtine cu succes permisul de conducere, devenit in ultimii ani un lucru indispensabil in viata mondena.

0.00 (0 votes)
Preț: 100 lei
Adăugat 2014-08-02 18:46:48

Descriere

Baile Balvanyos este un loc excelent, intr-un cadru natural minunat, perfect pentru odihnire si pentru a uita zgomotul oraselor mari.

Statiunea balneoclimaterica Balvanyos, este situata pe versantul sudic al muntilor Bodoc in curbura carpatilor la o altitudine de 840m - 950m.

Datorita calitatilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale si emanatilor post vulcanice prezentate sub forma de mofete, statiunea ofera oaspetilor conditiile unei vacante de neuitat si peisajul atragator al muntilor din imprejurimi cu excelente posibilitati pentru tratament.

Detalii specifice

Facilitati COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_CU_DUS, COM_DJCLASSIFIEDS_BALCON, COM_DJCLASSIFIEDS_BAR, COM_DJCLASSIFIEDS_MINIBAR, COM_DJCLASSIFIEDS_PARCARE, COM_DJCLASSIFIEDS_PISCINA, COM_DJCLASSIFIEDS_RESTAURANT, COM_DJCLASSIFIEDS_SAUNA, COM_DJCLASSIFIEDS_TELEVIZOR_IN_CAMERA
Telefon ---
Pret camera single ---
Pret camera dubla 100
Pret camera tripla ---

Detalii anunț

ID Anunț: 5
Afișări: 1337
Expiră: 2019-04-30 18:43:00

Comentarii

Rating

Pret / Calitate
Personal
Curatenie
Confort
Servicii

Users' reviews

Add review