Scoala de soferi Street Kings - Rm. Valcea iti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a promova examenul de conducere si de a obtine cu succes permisul de conducere, devenit in ultimii ani un lucru indispensabil in viata mondena.

0.00 (0 votes)
Preț: 85 lei
Adăugat 2014-08-02 21:11:18

Descriere

Pensiunea Bianca va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune conditii de cazare din Botosani la cele mai mici preturi din oras, mancaruri rafinate si o atmosfera relaxanta intr-un cadru intim si linistit. Week-end-uri, vacante si concedii, banchete, cocktail-uri, mese festive, excursii, drumetii, seri cu specific traditional le puteti petrece toate intr-un singur loc, la Pensiunea Bianca.

Detalii specifice

Facilitati COM_DJCLASSIFIEDS_ACCES_INTERNET, COM_DJCLASSIFIEDS_AER_CONDITIONAT_IN_CAMERA, COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_CU_DUS, COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_PE_HOL, COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_PROPRIE, COM_DJCLASSIFIEDS_BAR, COM_DJCLASSIFIEDS_BILIARD, COM_DJCLASSIFIEDS_CABLU_TV, COM_DJCLASSIFIEDS_FRIGIDER_IN_CAMERA, COM_DJCLASSIFIEDS_PARCARE, COM_DJCLASSIFIEDS_PLATA_NUMERAR, COM_DJCLASSIFIEDS_RESTAURANT, COM_DJCLASSIFIEDS_ROOM_SERVICE, COM_DJCLASSIFIEDS_TELEVIZOR_IN_CAMERA, COM_DJCLASSIFIEDS_USCATOR_DE_PAR, COM_DJCLASSIFIEDS_WIRELESS
Telefon 0728216503
Pret camera single 85
Pret camera dubla 105
Pret camera tripla ---

Locație


Strada Ion Luca Caragiale nr. 11

Detalii anunț

ID Anunț: 14
Afișări: 910
Expiră: 2019-04-30 21:07:00

Comentarii

Rating

Pret / Calitate
Personal
Curatenie
Confort
Servicii

Users' reviews

Add review